psykolog-aabenraa-ulla-soegaard-headerImage-stenstabel

PROFIL FOR PSYKOLOG ULLA SØGAARD

Jeg er uddannet  cand.psych. (psykolog) fra Århus universitet  2001. Efterfølgende har jeg gennemgået en praktisk 2 årig uddannelse for at blive godtkendt som Autoriseret Psykolog af Psykolognævnet. Yderligere er jeg efteruddannet Specialist i Psykoterapi for unge og voksne.

Specialist i Psykoterapi er en 5-årig specialistuddannelse i Dansk Psykolog Forening indenfor klinisk psykologi (behandling af psykiske lidelser). Specialistuddannelsen indeholder psykologisk praksis, teori og metode, supervision samt personligt udviklingsarbejde.

ARBEJDSERFARINGER

Jeg har en bred og alsidig psykologisk erfaring indenfor det offentlige og private arbejdsområde. Derudover har jeg siden 2012 haft egen praksis ved siden af mine faste ansættelser.

I egen praksis havde jeg terapeutiske samtaler med unge og voksne, som har været ramt af  stress, depression, angst, tab og sorg, traumer, selvværdsproblematiker, familiemæssige,  par-problemer osv.. Derudover har jeg haft og har fortsat støttende og terapeutiske samtaler med børn og unge anbragt udenfor hjemmet.

I de første 6 år efter endt uddannelse, arbejdede jeg i Pædagogisk Psykologisk Rådgivninger med udredninger af børn og unge, samt rådgivende og støttende samtaler til forældre. Her gav jeg også supervision til skoleledere, pædagoger, lærere og andet fagfolk.

Jeg har i 3 år været afdelingsleder og psykolog i Studenterrådgivningen i Esbjerg og Odense. Mit psykologarbejde bestod her i terapeutiske samtaler med unge/voksne studerende.

De sidste 5 år har jeg arbejdet på et rehabiliteringscenter for Torturofre med udredning og behandling af traumatiserede flygtninge med hoveddiagnosen Posttraumatisk belastningsreaktion (på engelsk Post Traumatisk Stress Disorder – PTSD).

Inden jeg uddannede mig til psykolog, arbejdede jeg som socialpædagog på diverse døgninstitutioner for børn, unge og voksne, hvorfor jeg er godt bekendt med den pædagogiske verden, både som pædagog og som psykolog.

 

KONTAKT PSYKOLOG ULLA SØGAARD I AABENRAA

Mobil: +45 51 95 02 06 | Email: ulla@psykologaabenraa.dk

 

"Hvis man venter for længe med at tage det næste skridt, risikerer man at leve resten af livet på ét ben"

kinesisk ordsprog

"Man kan ikke vide, hvad vej man skal gå, hvis man ikke ved hvad vej, man vender."

Kinesisk ordsprog

"En vane har lange rødder."

Ordsprog

“At turde, er at miste fodfæstet for en stund, ikke at turde, er at miste sig selv.”
Søren Kierkegaard

"Problemer er muligheder i arbejdstøj."

Henry Kaiser

"Det vigtigste er ikke aldrig at falde men at kunne rejse sig efter hvert fald."

Kinesisk ordsprog

Keywords: Aabenraa, Psykolog, oplæg, foredrag, undervisning, henvisning fra lægen, Åbenrå, overenskomst med sygesikringen, psykologen, lægehenvisning, Aabenraa, Ulla Søgaard, Opnørplads, Opnørgården, kontakt psykolog aabenraa.